středa 31. srpna 2011

Chyběl na 99 dolarů TouchPad? Můžete mít poslední šanci

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UvU302Hd4ho/hp-to-produce-one-last-run-of-touchpads.ars:

HP bude vyrábět "poslední běh touchpady" splnit vylití poptávky, které přišlo po různých prodejnách začal prodávat zařízení s velkou slevou cenu 99 dolarů za 16GB verzi a 149 dolarů za 32 GB verzi. Společnost neposkytuje žádné záruky, že běh bude stanovena tak agresivně, ale slibuje fadeout s webOS hardware bude pokračovat podle plánu.

Pouhých 49 dní po jeho uvedení zařízení TouchPad, HP oznámila, že plánuje zastavit výrobu ve všech webOS zařízení, včetně robustní tablet. HP poznamenat, že tablet nepodařilo dosáhnout očekávaných číslo dvě pozice na trhu po zvěsti , že Best Buy podařilo přestěhovat méně než 10 procent svých zásob TouchPad, HP a chtěl, aby se albatros na zařízení zpět.

Jakmile TouchPad byl přerušen, Best Buy,, HP a další výstupy ceny zapomenutých hraček začíná na $ 99, $ 400 slevu z kupní ceny při startu. Mnohé prodejny vyprodal tablet přes noc, a potenciálních zákazníků stěžuje na neuvěřitelné prodeje, které minul, i přes nevýrazné hardware a nefunkční (je-li ctěn ) operačního systému.

Podle blogu na webových stránkách společnosti HP, bude společnost vyrábět "omezené množství" v touchpady před 31. října, kdy firmy za čtvrté fiskální čtvrtletí roku končí. To bude "několik týdnů" Před posledním běhu k dispozici, s velkou slevou bez zaručené ceny a žádné informace o tom, jak velký bude provozovat. Zástupci slíbil, že HP bude místo, aby omezení v tomto souboru touchpady, aby se zabránilo spekulantů jejich nákup ve velkém a prodávají je na místech, jako je eBay a Craigslist.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat