středa 31. srpna 2011

Pro Tip: Nekupujte iPad od Dude na parkovišti McDonaldu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A-O6ppsVl-0/:
largewoodenipad

Asteroid. IPad je skvělý přístroj, ale něco to stojí. I z druhé ruky modely často příkaz více než tablet nový Android. Jsou to jen, že velký zájem. Ale podívejte se, je-li člověk, navíc člověk s viditelným zlatý zub, říká, že je prodávající Tablety koupil ve velkém za $ 300, se 180 dolary místo, raději zkontrolujte, zda výrobek, než jste jet domů. To je bohužel smutný příběh o tom, jak Ashley McDowell byl scammed na nákup dřevěných iPad.

Příběh je poměrně přímočará. Na policejní zprávu, byla paní Ashley McDowell, 22 let, oslovili dva muži v černých parkování nabízí McDonald prodat své iPad za 300 dolarů. Oni řekli, že koupili těmito zařízeními ve velkém a byl kolem úspory na spotřebitele. To je milé. McDowell vysvětlil, že vše, co si byl $ 180, který druh pánové přijal stejně.

Až do tohoto bodu, je těžké argumentovat proti logice Ashley. Já bych si iPad za 180 dolarů. Peklo, tak bych si asi tucet. Ale paní McDowell běžel po hlavě do hloupost tím, že kontroly zboží.

Vidíte, Ashley pak výměna jí peníze na iPad a jednotky domů, kde se pak otevírá nádobu FedEX, poprvé, zjistil, že šok * * Byl to podvod. Si koupil nic víc než dost zvláštní a překvapivě komplikovaně zdobený dřevěný blok, orámované černou páskou a sportovní repliky Apple logo a iOS ikony. Policie Zpráva také popisuje jakési "Best Buy prodej vstupenek." Já jsem osobně více baví, že kluci vytvořili, jako samozřejmost, ale komplexní repliku místo použití, víte, normální kus dřeva.

Gawker, ve svém obvyklém tónem debil, států, Ashley si nezaslouží své peníze zpět jako druh "hloupý daně" a podvodníci si zaslouží, aby ji udrželi. To je zjevně nesprávný postup. Peníze by měly jít na policisty, kteří jsou nyní přiřazeny k nalezení těchto špatných mužů jízdy "bílé Impala bez kola a bez odstínu", kteří jsou scamming nic netušící malé holčičky ze svého tatínka peníze. Prodám ti policajti sudu a hodit 'em party.



Žádné komentáře:

Okomentovat