středa 31. srpna 2011

Xbox 360 modders tvrdí CPU hack, aby se strana jako N64 (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/xbox-360-modders-claim-cpu-hack-make-it-party-like-an-n64-vide/:
Bezpečnostní systém postavený na základní desce 360 je více než vrstvy cibule, což je důvod, proč Předchozí hacky se obecně zaměřuje na optickou mechaniku místo. Ale pár jističů s názvem Gligli TIROS a tvrdí, že mají konečně uvolní konzole CPU, takže všech 360 variant, jak zavést homebrew software a zároveň dělat je nezranitelný patche rozeslán Microsoft. Video po přestávce purports ukázat plody své práce, včetně N64 emulátor běží na verzi Linuxu. To není opravdu nic dokázat, snad s výjimkou délky tito lidé šli na: používají různé hardwarové nástroje, které zpomalují konzole CPU a pak zaměnit s takzvanou "závada" impulsy ve snaze, aby se zapomenout na běžné startu kontroly. Určitě ne trik pro průměrného F-Zero X Racer, zejména při rychlosti kolem zvyšování ochrany proti kopírování, jako je tento může být pochybné v očích zákona. (A ještě jedna věc: nenechte se odradit videa soundtrack - začíná divně, ale ještě lepší, baby.)

[Díky, Rodolfo]

Pokračovat ve čtení Xbox 360 modders tvrdí CPU hack, aby se strana jako N64 (video)

Xbox 360 modders tvrdí CPU hack, aby se strana jako N64 (video) původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Xbox-Scene | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat