středa 31. srpna 2011

Motorola Pro + cíle roztroušené BlackBerry uživatelů, lodě října

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TvwBVaSNHW4/motorola-pro-targets-straggling-blackberry-users-ships-october.ars:

Motorola oznámila plány na spuštění Motorola Pro +, nová verze Motoroly Droid Pro, která zahájila již v loňském roce identifikovatelný vertikální QWERTY klávesnice. Pro + Zdá se, že zaměření rádoby kupujících hrozící břidlice nových telefonů BlackBerry, zejména nové BlackBerry Bold 9900 a výsuvný BlackBerry Torch.

Motorola Pro + bude fungovat o nic těžší než vyhrát BlackBerry uživatelů, než má, jak se podobné sportovní za-the-křivka specifikace: jednojádrovými 1GHz procesor a 512 MB RAM za 640x480 3,1-palcový displej. Baterie je dimenzováno na 1600mAh a 8 hodin hovoru, bez obrázku přehrávání videa poskytovány.

Pro + je dodáván s 4 GB vnitřní paměti, rozšiřitelné až na 32 GB prostřednictvím slotu microSD. Kromě klávesnice QWERTY, může být jeho nejlepší celovečerní film za plný počet antén, které jsou schopné WCDMA, GSM, HSPDA, HSUPA a kapel. Na rozdíl od Droid Pro, která zahájila s Android 2.2 Froyo, bude + Pro zahájení s Android 2.3 Gingerbread.

Pro + je pouze oznámil, pro Evropu a Asii tak daleko, s uvolňováním října. Vzhledem k tomu, že telefon má antén podporuje jak AT & T a T-Mobile, telefon je pravděpodobné, že nakupovala na americké letadlové lodě také.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat