středa 31. srpna 2011

ComScore volání Android TOP DOG, Apple stáhne další dopředu RIM

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:
Podle comScore, z 82,2 milionů lidí v USA se smartphone (až deset procent z posledního čtvrtletí ), Android přišel nejprve jako největší platforma znovu, zachycovat neuvěřitelných 41,8 procenta trhu, jako je šéf. V ne tak blízko druhé, Apple se podařilo zachytit 27 procent, následuje RIM Za třetí místo s 21,7 procenta - pokles o 4 procentní body z minulého čtvrtletí. Vyhrnula vzadu se Microsoft s 5,7 procenta, a nakonec Symbian s chmurným 1,9 procenta - jak se ve srovnání s předchozími třemi měsíci. Pokud jde o USA, výrobci hardwaru jde, Samsung je stále na vrcholu s 25,5 procenta trhu, zatímco LG získala 20,9 procenta a konečně Motorola s 14,1 procenta, o 1,5 procentního bodu z dříve. Apple byl schopen zachytit některé stojí v prostoru OEM s podílem 9,5 procenta, zatímco RIM BlackBerry tvůrce jen zachycen 7,6 procenta. Jako bitva o mzdy, vypadá jako Androidi, iPhone a BlackBerry (oh my), jsou stále na vrcholu - alespoň pro toto čtvrtletí. Podívejte se na PR po přestávce za celý Scorecard.

Pokračovat ve čtení ComScore volání Android TOP DOG, Apple stáhne další dopředu RIM

ComScore volání Android TOP DOG, Apple stáhne další dopředu RIM původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 04:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroj comScore | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat