středa 31. srpna 2011

Scosche je RDTX-PRO pro iPhone a iPod touch detekuje záření, prostředky charity

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/scosches-rdtx-pro-for-iphone-and-ipod-touch-detects-radiation/:
Scoshe již nabízí poměrně působivou řadu z mobilního příslušenství , ale teď se rozdělil do neprobádaných území, některé s poslední nabídkou. Firma právě oznámila svůj nový RDTX-PRO detektory záření a aplikace pro iPhone a iPod touch, který na trh v Japonsku příští měsíc. Bez kalibrace potřeby, zařízení připojí ke svému iOS handheld přes dock konektor a nabízí detekci gama záření nad 60keV do + / - 5% přesností. Pokud to nestačí, může periferní také použít jako samostatný alarm radioaktivity po dobu až 96 hodin, a výše uvedené aplikace vám umožní sdílet své poznatky na Facebook, Twitter nebo Google Maps. Stále není přesvědčen o tom Scosche bojuje dobrý boj? No, 10 dolarů z každé prodané jednotky 330 dolarů prospěch skupiny charitativních věnována pomáhat těm postiženým zemětřesením a tsunami Tohoku v Japonsku. Pro bližší pohled na UI, podívat v galerii níže, nebo podrobný přehled, hit PR po přestávce.

Galerie: Scosche RDTX-PRO

Pokračovat ve čtení Scosche je RDTX-PRO pro iPhone a iPod touch detekuje záření, prostředky charity

Scosche je RDTX-PRO pro iPhone a iPod touch detekuje záření, prostředky charity původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 02:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat