středa 31. srpna 2011

IBM kupuje prevenci kriminality a dat Intelligence Software Developer i2

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:
i2

IBM oznámila akvizici i2, společnost, která poskytuje zpravodajství a vyšetřování správy softwaru pro vymáhání práva, obrana, bezpečnost státu a soukromého sektoru. Finanční podmínky nebyly zveřejněny.

S více než 4.500 zákazníků ve 150 zemích, je i2 poskytuje analytické inteligence trestné činnosti a boje proti podvodům v odvětvích jako jsou bankovnictví, obrany, zdravotní péče, pojištění, vymáhání práva, národní bezpečnosti a maloobchod. i2 řešení jsou v současné době používá 12 z 20 retailové banky na celém světě a osm z 10 největších společností na světě.

i2 se nenahrazuje lidskou inteligenci, ale pomáhá zlepšovat technologie, které mohou řídit boje se zločinem, předcházení podvodům a boje proti terorismu. i2 bude začleněna do skupiny IBM Software.

IBM říká, že akvizice pomůže IBM klienti využít údajů k boji proti podvodům a bezpečnostními hrozbami. Od vydání: Pomocí IBM v reálném čase, analytická řešení v kombinaci s technologií i2, veřejné orgány a soukromé podniky bojovat proti podvodům budou mít nyní možnost lépe shromažďovat, analyzovat a zpracovávat veškeré relevantní údaje k dispozici.

Zatímco jeho už srpen, a to je jen jedna z mála akvizice IBM dosáhla v letošním roce. Na rozdíl od 2010 (IBM strávil 6 miliard dolarů získat 17 společností v roce 2010), 2011 byl relativně nízký, klíčový rok pro IBM, pokud jde o nákup firem. Letošní nákupy nemovitostí patří softwarová společnost Tririga.


Společnost:
IBM
Datum spuštění:
1896
IPO:
NYSE: IBMm

IBM, zkratka pro International Business Machines je nadnárodní počítačové techniky a konzultační společnost. Společnost je jednou z mála firem, informační technologie se souvislou historií datovat ...

Žádné komentáře:

Okomentovat