středa 31. srpna 2011

Flickr je nové nastavení Geofence zjednodušení soukromí uživatelů geotag

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_HnaO2CDW08/flickrs-new-geofence-settings-simplify-privacy-for-geotag-users.ars:

Zákon o geografické označování fotografií má za sebou dlouhou cestu, protože on-line Foto služby začal číst EXIF ​​data a držet ji na mapě, pro umístění na základě sledování. Obavy o střet mezi tech a ochranu soukromí , zejména v minulém roce, se dařilo v médiích, nutí uživatele začít přemýšlet vážněji o tom, kdo může vidět, co. Kvůli tomuto posunu, oblíbené pro sdílení fotografií Flickr služeb provedl změny jeho nastavení ochrany osobních údajů uživatelé mohou nyní určit, kdo může vidět geotagů na konkrétní fotky podle toho, kde byly pořízeny fotografie.

Dříve byly omezeny na Flickr uživatelé geotagů zapnutí a vypnutí se svými fotografiemi, a zvlášť omezující ty fotky musí být viditelné pro určité skupiny kontaktů, dvě funkce, které se stalo pracovat společně, ale většinou fungoval nezávisle na sobě. Například může uživatel nechat geotagů off pro většinu jejích veřejných fotek, ale některé nahrát fotky z klubu na ulici se na geotagů. Ale protože nechce žádné Creepers přijít na to, přesnou adresu, kde tráví většinu sobotu večer, mohla by omezit tyto fotky klubu, takže jsou viditelné pouze pro přátele. Takové řešení je nedokonalé, a může být docela únavné zaměstnat, nastavení, které by se mělo změnit by se přehlédnout, nebo geotagů může ukázat na fotografiích, které by neměli.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat