středa 31. srpna 2011

Sprint je Předčasné ukončení poplatek skok na 350 dolarů?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:
sprintlogo

Celý tento systém dvouleté smlouvy a poplatky za předčasné ukončení je zdaleka nejhorší na tom vlastnit a užívat smartphone. Je pravda, že smlouvy snížit skutečnou cenu telefonu docela dost, ale je to stále super nepříjemné podepsat na některé zcela nové superphone jen na některé super-duper telefon startu o několik týdnů později. A v případě, že smlouva sama je dost nepříjemné není, Sprint rozhodne zvýšit své předčasné ukončení poplatek 150 dolarů.

Díky pár očí Eagle po dobu podávání Sprint jsme dostali nahlédnout na některé "Dealer News", který říká, že současný 200 dolarů ETF na Sprint bude nyní 350 dolarů ETF. Počínaje 9. září lámání si smlouvu o jakékoliv smartphone, bude tablet, netbook a notebook za následek jste vykašlávání 350 dolarů.

To znamená, že pokud již máte smlouvu s Sprint, a rozhodnete se odhlásit z toho něco jako Galaxy S II dotykový 4G Epic , který byl čerstvě odhalen v noci, budete jen dlužíte Sprint 200 dolarů. Ale pokud uvažujete přejít na "teď síti," ty nejlepší skočit na to. Máte jen něco málo přes týden, zamkni se dovnitř

Sprint se umístí sebe jako jeden dopravce, který stále ještě nabízí neomezené data. V návaznosti na navrhované Verizon, T-Mobile fúzi, je síť, která "vypadá se pro lidi" mají před sebou dlouhou cestu pro Sprint. Ale i generální ředitel společnosti Dan Hesse řekl, že "nic není zaručeno navěky." Je to zdražení na předčasném ukončení poplatek za znamení toho, co přijde? Určitě doufám, že ne, ale jen čas ukáže.


Společnost:
Sprint Nextel
Web:
Datum spuštění:
1999
IPO:
NYSE: S

Sprint Nextel nabízí kompletní sortiment bezdrátových a pevných komunikací přináší svobodu pohybu pro spotřebitele, podniky a vládní uživatelů. Sprint Nextel je uznávaná pro vývoj, ...

Žádné komentáře:

Okomentovat