středa 31. srpna 2011

Ford je Evos koncept cloud připojené hybridní EV naší budoucnosti (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/fords-evos-concept-is-the-cloud-connected-hybrid-ev-of-ou/:
Není připraven na budoucnost? To je zlé, je to tady - no, alespoň v podobě konceptu. Brzy debutovat na mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu , je to Ford Evos, cloud-připojený hybridní EV, který slouží jako náhled druhy chytrých a hyper-spojené vozidel Dearborn nakonec chce stavět. Podrobnosti o tom, co pravomocí, které jsou mizivé, ale víme, že bude rockové benzín-elektrický hnací ústrojí z připravované C-Max Energi . A když jste vyčerpali kombinované 500 mil rozsahu, můžete dobít, že lithium-iontový akumulátor připojením nebo bezdrátově přes indukční nabíjení.

S bezdůvodný přístup k datům jste hodil do mraků, je Evos hluboce spjata s každodenní rutinou. Bude to změnit, pokud váš budík ráno setkání je zrušen, pokračovat v přehrávání hudby z jiných zařízení, kde jste přestali, a dokonce naznačují, alternativní trasy podle vašeho plánu a za jízdy historii. Jo a bude to sledovat srdeční tep taky. Nevěřte nám? Důkaz, že i více bydlet ve videu po přestávce, which'll doufejme, že příliv vás přes til září - když jsme se zjistit, jestli to žije až do humbuk osobně.

Pokračovat ve čtení Ford Evos koncept cloud připojené hybridní EV naší budoucnosti (video)

Ford je Evos koncept cloud připojené hybridní EV naší budoucnosti (video) původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 18:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat