středa 31. srpna 2011

LG uvádí na trh "RoboKing trojité oko" smartphone řízené vysávání robot

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-launches-roboking-triple-eye-smartphone-controlled-vacuumin/:
Nebudete muset opustit své místo na gauči, ale budete muset hnout prstem na váš smartphone, aby se uklidit s LG "RoboKing trojnásobný Eye VR6180VMNV robot vakua . Na rozdíl je fialová bratranec, který tráví svůj čas hledat dovnitř , tento malý chlapík je stále hledá ven se svými třemi kamerami, zachytávání videa a jeho odesláním do smartphonu nebo PC přes WiFi. Robot používá senzory vytvořit plán útoku mapy vašeho domova, což vám umožní pohybovat kolem kliknutím na nejšpinavější části. Jako dobře vyškolený dorost, prach Buster také reaguje na hlasové povely až z 5 metrů, a to ani štěkat - pouze 48 dB vydávat zvuku a zároveň o vytlačení prachu. Samozřejmě, že lenost tohoto kalibru není zadarmo, protože náklady na 899.000 korejských wonů, tedy zhruba 840 dolarů kosti.

LG uvádí na trh "RoboKing trojité oko" smartphone řízené vysávání robot původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 20:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroj LG (korejština) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat