středa 31. srpna 2011

Razer BlackWidow Stealth klávesnice držet mechanické klávesy, příkop hluku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/razer-blackwidow-stealth-keyboards-keep-the-mechanical-keys-dit/:
Razer BlackWidow Stealth Edition
Víte, co je skvělé? Mechanické klávesy - to, co s jejich uspokojení kliknutí. Víte, co je méně úžasné? Muset poslouchat, že nepříjemný hluk po celý den. Razer tvrdí můžete mít svůj dort (v tomto případě, bezprostřední zpětná vazba) a jíst to příliš (požehnané ticho!) s jeho vydání BlackWidow Stealth. Jedná se o více či méně stejné desky, který debutoval loni v srpnu , ale klidnější přepínačů a matnou povrchovou úpravou. Oba modely jsou nyní k dispozici, se stejným programovatelných tlačítek a on-the-fly makro záznam, zatímco Ultimate verze přidává "extrémní anti-duchy", jeho už tak působivý zvuk Pwnage. Standardní model poběží vám cool 80 dolarů, zatímco Ultimate váží nezanedbatelných 140 dolarů. Podívejte se v galerii níže, stejně jako PR a video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Razer BlackWidow Stealth klávesnice držet mechanické klávesy, příkop hluku

Razer BlackWidow Stealth klávesnice držet mechanické klávesy, příkop hluku původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 17:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat