středa 31. srpna 2011

iPhone App stažení Drop In červenci motivováni Instalace Crackdown Na vině (Děkujeme, že?)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YuAe-4Kv8Ok/:
fiksu

Marketing technologická společnost Fiksu vydala nová data , která ukazuje klesající trend v oblasti mobilních her ​​a aplikací pro iPhone. Nárůst, v širším slova smyslu, je marginální, vzhledem k velikosti uživatelské základny iPhone, ale každý non-pohyb vzhůru, je zvědavá.

Říká Fiksu, došlo k poklesu z 4,505 milionu iPhone nainstaluje na den v červnu na 4,25 milionů instalací aplikace za den v červenci.

Fiksu App Store Konkurenční Index měří celkový průměrný denní objem download Top 200 volných aplikací pro iPhone v USA, a pořizovalo data z 2,7 miliardy Mobile App činnosti zaznamenané aplikace na Fiksu pro mobilní aplikace platformy uživatele akvizice. Tyto akce jsou aplikace na trh, registrace a do-app nákupy, kromě jiného.

Říká generální ředitel Fiksu Micheáš Adler, "Jedním z důvodů [pro klesající trend] by mohla být absence motivováni povýšení, které mnoho z nich používali hromadně nakupovat obsah ke stažení a posílení pozice. App marketéři jsou nyní začínají přerozdělení rozpočtu na non-motivováni propagační akce, které mohou přinést vyšší loajální uživatele přepočítacího koeficientu nižší čisté náklady. "

Jak jste si možná vzpomínáte, Apple zakročil proti motivováni instaluje v dubnu , a začal odmítat aplikace, které používají pay-per-instalovat nebo nabízet stěny z iTunes App Store.

Fiksu dále konstatuje, že náklady na pořízení věrné uživatele (v závislosti na jeho ceně za věrné uživatele Index) se snížilo také. V červenci, po čtyřech měsících se zvyšuje, cena ponořil 5,5% na $ 1,20.

Takže je Apple zákrok proti motivováni instalace opravdu na vině tady? Za tímto účelem jsme se obrátili na trhu v distribuci aplikací a zpeněžení, Tapjoy . Zajímavé je, že nemá žádné připomínky.

Ale Petr Faragó z Flurry Analytics potvrdil, že obecný trend je správný od dubna do poloviny léta, ale nemohl ručit za konkrétní čísla Fiksu je. "Díky nižší pořizovací ceny za akvizici odstraněn (motivováni instalace), vidíme, že ceny půjdou nahoru," poznamenává.


Společnost:
FIKSU
Datum spuštění:
12/2008
Financování:
$ 5,5 mil.

Žádné komentáře:

Okomentovat