středa 31. srpna 2011

Garmin StreetPilot OnDemand na trh iPhone, nabízí tranzitní plány

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/garmin-launches-streetpilot-ondemand-iphone-app-offers-transit/:
Garmin je nejlépe známý pro jeho v automobilu navigační systémy , ale dnes se ponořili hlouběji do oblasti osobní navigace s novým iPhone aplikace pro věčně ztracen. Za dolar, dostanete standardní chůze, jízdy a veřejná doprava směr, ale jdou prémie za 2,99 dolarů za měsíc nebo 29,99 dolarů za rok, a budete COP více doplňků navržen tak, aby změnit váš iPhone v plnohodnotnou PND . Stejně jako standardní systém iPhone mapování nebo HopStop, předplatné-založené verze této aplikace umožňuje integraci MHD do cesty - ale přidanou funkcí je zde možnost zobrazení plány veřejné dopravy, jako je můžete v aplikaci Mapy Google aplikace pro Android . Má také mluvené turn-by-turn směrech Garmin je směrování provozu a vyhledávání Google, což je po ruce alternativu k neohrabaný navigační systém. Podívejte se na plnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Garmin StreetPilot OnDemand na trh iPhone, nabízí tranzitní plány

Garmin StreetPilot OnDemand na trh iPhone, nabízí tranzitní plány původně objevila na Engadget na st. 31 srpen 2011 07:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat