úterý 9. srpna 2011

GROU.PS vám umožní vytvořit vlastní Facebook

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1hgJVbP5nKM/:
grou_ps-logo-2011

Sociální platforma groupware GROU.PS právě zavedla několik nových prvků, nejpozoruhodnější který je Facebook šablonu s názvem "theBook", která vám umožní vytvořit vlastní síť stejný vzhled jako je Facebook.

Podle zakladatele GROU.PS Emre Sokullu, použití šablony již zvýšila sazby angažmá ve skupinách o více než 50%.

Šablony navíc byl inspirován jedním z firmy soukromé skupiny, Lagbook , který používá podobnou šablonu pro vytvoření africké založené na sociální síť. Skupina vzrostla na 35.000 členů za pouhých šest měsíců, Sokullu řekl po zavedení tohoto návrhu.

K dispozici budou "sociální", návrhy na jejich cestě do budoucna, k doplnění šablony Facebook. Však bude nadcházející šablony být originální, připouští Sokullu.

Omlouvám se, ale je to legální?

Samozřejmě, že naše první otázka, na tom tato nová "theBook" šablony se o autorská práva. Koneckonců, není to, že návrh na Facebooku?

Sokullu řekl, že si myslím, že by byl problém. Zuckerberg je přítel , vtipkoval. Ve všech poctivost, se domnívá, že návrh Facebook je tak všudypřítomné nyní, měl by být považovány za veřejně přístupné. Nejsme si tak jistý, že Facebook bude souhlasit.

Ale jestli je problém, Sokulla řekl, že jej vytáhněte.

Hmm, kopírování Facebook ... Zní to jako způsob, jak získat nějaké jednoduché tisku. Oops!

White Label Mobile App

GROU.PS také právě uvedl na trh mobilní aplikace generátor pro jeho více než 200.000 sociální sítě tvůrci. Mobilní platformy jsou k dispozici těm, na firemních $ 29.95/month Platinum plánu.

Aplikace, která je jako bílé označené Beluga nebo GroupMe , umožňuje členům aktualizace po stavem, chat, sdílení fotografií, zkontrolujte, zda se do míst, kdo je poblíž a další. Členové mohou také přihlásit pomocí svého Facebook účtu pro snadný přístup.

Některé z budoucích verzí bude přidána podpora pro akce a tlačit oznámení.

Pro tuto chvíli, white label možnost je k dispozici na Android a jen BlackBerry. IPhone / iPad App je označen "GROU.PS" místo.

GROU.PS prošel několik transformací v posledních měsících. Loni na podzim získala Flux sítě , která provozuje sociální projekt , páteř sociální mnoha značek platforem , včetně MTV, Comedy Central, The Daily Show, Atom a TeenNick. To také upevní svou pozici jako obchodní SaaS a představil plány prémiové ceny.

Společnost, opírající se o Golden Horn Ventures, má nyní více než 9 miliónů registrovaných uživatelů na celém světě a více než 5 milionů měsíčně unikáty. Je to také právě dokončil neznámé kolo financování.

Můžete se dozvědět více o GROU.PS zde .



Žádné komentáře:

Okomentovat