úterý 9. srpna 2011

AT & T Hits překážku v T-Mobile, Qualcomm spektra akvizice

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:
cell_tower

FCC právě informoval dobré ol 'Big Blue, že navrhovaná akvizice T-Mobile a Qualcomm je 700 MHz spektra , bude společně, a ne jako samostatné operace. To by opravdu velký problém s tím rozdílem, že AT & T mohou být ukousl víc, než je možné žvýkat. Kontrolou dvě navrhované akvizice společně, FCC nutí AT & T, aby odůvodňovaly masivní nákupy spektra.

V dopise i AT & T a Qualcomm, FCC píše: "Komise průběžné přezkoumání potvrdilo, že navrhovaná transakce, vyvolávají řadu otázek souvisejících, včetně, mimo jiné, otázky týkající se AT & agregace T spektra v celé zemi, zejména v překrývající se oblasti. V důsledku toho jsme dospěli k závěru, že nejlepším způsobem, jak zjistit, zda jednu nebo obě navrhované transakce slouží veřejnému zájmu, je považovat koordinovaným způsobem v této době. "

No, možná AT & T nesmí být příliš rádi, že, ale my jsme rádi, že FCC hodlá postupovat opatrně. Získání spektra těchto společností je koordinované úsilí AT & T. Je to neznamená, že AT & T má nějaký zlý duch spiknutí šroubu nás tím, že na celém světě jedna spektrum akvizice v době, ale že tyto nákupy by mohly nechtěně narušit inovace, zvyšovat ceny, a houf dalších mít fatální následky.

Pak znovu, může akvizice jen vést k mému AT & T iPhone dostat nějakou službu pro změnu.



Společnost:
T-MOBILE
IPO:
DT

T-Mobile je mobilní telefonní operátor se sídlem v německém Bonnu. To je dceřinou společností Deutsche Telekom. T-Mobile má 101 miliónů předplatitelů dělat to šesté největší na světě mobilních ...

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat