úterý 9. srpna 2011

Barnes & Noble nabídne zpátky do školy řešit kout, přidává do svého seznamu čtení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/barnes-and-noble-offers-back-to-school-nook-deal-adds-more-to-you/:
Přemýšlím o tom e-reader než se vrátíme do školy, letos na podzim? Barnes & Noble jistě doufá, že ano, a na dohodu přisladit , že je nabízí 12 volných klasiku spolu se studovat návody a aplikace Pokud zaregistrujete své čerstvě krabičky kout do 31. října. To je pravda, přátelé, více než 100 dolarů za e-knihy může být váš při koupi nového kout, kout barev , nebo dokonce první vydání kout . I když je třeba říci, že většina dostupných titulů nejsou chráněny autorským právem a tak jsou již k dispozici pro copyright-free download na jiném místě (díváme se na vás, Gutenberg.org), můžete si alespoň vybrat z tuctu Poznámky Jiskra časově náročné čtení, jako Vojna a mír. Takže pokud hledáte dát pauzu od všeho, organická chemie jumbo zbytečně složitá, můžete dohnat Příběh dvou měst ve svém volném čase.

Barnes & Noble nabídne zpátky do školy řešit kout, přidává do svého seznamu čtení původně objevila na Engadget na út. 09.08.2011 05:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Barnes & Noble | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat