úterý 9. srpna 2011

Cablevision Optimální je cca 2,0 hitů, přináší kabelová TV vysílání do iPhone, iPod Touch

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/cablevisions-optimum-app-hits-2-0-brings-cable-tv-streaming-to/:
Cablevision udělal důležitý krok do budoucnosti již v dubnu, kdy se otevřela svou plnou kanál lineup pro prohlížení na tablet se Optimální pro iPad , a teď je to, že přináší zkušenosti s jinými iOS zařízení. Nová aplikace, jednoduše nazvaný Optimum, se táhne podél původní a pracuje na iPhone nebo iPod touch, přináší stejné kontroverzní možnost stream živého vysílání TV nebo přehrávat video na vyžádání - za předpokladu, že divák je ještě doma. To řetěz k vašim službám adresu zabírá většinu bot z prohlížení na mobilních zařízeních, ale nebudeme tvrdit, příliš o přidání dalších obrazovek bez dalších poplatků. IPhone na trh v versino 2,0, Funkce pro sdílení s nově aktualizované iPad App včetně schopnosti pracovat jako dálkové ovládání pro kabelové televize a plán DVR nahrávání vzdáleně. Hit zdroj odkaz níže chytit jeden z aplikace iTunes nebo se podívejte na tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Cablevision optimum cca 2,0 hitů, přináší kabelová TV vysílání do iPhone, iPod Touch

Cablevision Optimální je cca 2,0 hitů, přináší kabelová TV vysílání do iPhone, iPod Touch původně objevila na Engadget na út. 09.8.2011 10:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Optimální pro iPhone / iPod Touch , Optimální pro iPad | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat