úterý 9. srpna 2011

Nokia: N9 nepřichází do Ameriky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/nokia-the-n9-isnt-coming-to-america/:
Pokud jste už netrpělivě čekají na 23.září , takže si můžete chytit svůj vlastní Nokia N9 v Americe, společnost je první (a poslední) MeeGo Smartphone může být doprava v regionu po všem. Byli jsme, jak s Espoo v posledních týdnech ve snaze donutit k lodi US datum drop-mrtvých nádherný telefon, a hodně k našemu zklamání jsme dostali poněkud skličující odpověď:

"Po velmi pozitivní přijetí ke spuštění Nokia N9, produkt je nyní válí v zemích po celém světě. V této době nebudeme dělat to dostupný v USA. Nokia má na trhu na trhu přístupu k výrobku rollout, a každá země dělá jeho vlastní rozhodnutí o tom, které produkty jsou k dispozici od zavedení. rozhodnutí jsou založena na hodnocení stávajících a budoucích produktů, které tvoří Nokia rozsáhlé produktové portfolio a nejlepší způsob, jak řešit místní tržní příležitosti. "

Průšvih. Navíc se lidé po dobu Inquirer krmení přízračně podobá řádku, a datum odeslání ve Velké Británii, takže jsme se divit, kde přesně to, co se chystá ke startu. Bez ohledu na to, že jsme pořád dělají naši darndest dostat Ahold jednoho ke kontrole, ale je to stále o to víc zřejmé, že si sotva záležitost lidé nacházející se v USA A. A to, přátelé, je smutná událost.

Nokia: N9 nepřichází do Ameriky původně objevila na Engadget na út. 9.8.2011 10:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat