úterý 9. srpna 2011

30-letá Publikování výrobce softwaru Quark nabyté equity

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vzeu4KWtf48/:
quark

V soukromém vlastnictví Quark , která vyvíjí software pro publikování profesionální designéry a podniky, nejlépe známý pro jeho QuarkXPress (QXP) desktop publishing uspořádání editor, získala od Platinum Equity , private equity firma, která se specializuje na fúze a akvizice.

Finanční podmínky této transakce nebyly zveřejněny. Brian Wall, partner společnosti Platinum Equity, který vedl tým pokračovat v nákupu, říká, že firma PE již nastartoval proces, zaměřený na přechod Quark pro nového majitele.

Se sídlem v Denveru, Colorado, Quark poskytuje sadu softwarových aplikací, které umožňují tvorbu, správu, publikování a poskytování obsahu v různých médiích, včetně tisku, e-mail, web, sociálních médií, stejně jako e-čtenáři, a tablets mobilní zařízení.

Společnost byla založena pod názvem "Engineering Quark" v roce 1981. Quark byl dříve ve vlastnictví rodiny Ebrahimiová, která získala od zakladatele Tim Gill v roce 2000.

Platinum Equity byla založena v roce 1995 miliardářem (a Detroit Pistons majitel) Tom Gores, a od té doby dokončil více než 115 akvizic. Los Angeles Firma vlastní společností, jako je San Diego Tribune unie, US Robotics, Vanguard sítě, systémů a MegaPath plátno.



Společnost:
QUARK
Datum spuštění:
1981

Quark byla založena v Denveru, Colorado v roce 1981. Pojmenována po subatomární částice navrženo jako stavební kámen pro všechny věci, cílem bylo vytvořit software, který by ...

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat