úterý 9. srpna 2011

AMD Radeon intra-značkové RAM, dává hráčům, že koordinovaná součástí vzhled

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/amd-intros-radeon-branded-ram-gives-gamers-that-coordinated-com/:
Mají nevysvětlitelnou touhu po všem, co AMD ? Lepší sednout na tento lidi, jako váš oblíbený čip společnosti se vrací, tentokrát zpeněžení Radeon značky RAM výměnou za své těžce vydělané prachy. Testováno na "nejvyšší průmyslu" standardy, DDR3 moduly budou k dispozici ve třech SKU: entry-level "Entertainment" hole (taktovaný na 1333MHz), následuje rychlejší "Ultra Pro" (1666MHz) a "Enterprise" RAM Neznámý rychlosti. Akiba PC Online! všiml 2 gb moduly nejnižší vrstvy zchlazení v Japonsku 1570 jen cool (kolem $ 20 americký), je-stejně jako produkt amerického stránky (což jsme laskavě spojený dole). Malá cena za paměti, aby odpovídaly vaší grafické kartě - věrnost značce je krásná věc, že ​​jo kluci?

AMD Radeon intra-značkové RAM, dává hráčům, že koordinovaná komponenty vypadají původně objevila na Engadget na Út. 09.08.2011 06:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Anandtech | zdroj AMD , Akiba PC Hotline! (V překladu) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat