úterý 9. srpna 2011

Vnímavý Pixel představil 82-palcový LCD multi-touch, televizní zprávy kotvy překonat závratné rukou

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/perceptive-pixel-unveils-an-82-inch-multi-touch-lcd-tv-news-anc/:
Vnímavý Pixel byl žádný cizinec pro masivní multi-dotykové obrazovky od té doby, než se dostal se tak frustrovaný . V letošním SIGGRAPH společnost předvádění neuvěřitelných 82-palcový plánované kapacitní LCD - a vy jste si mysleli MondoPad byl obrovský. Zdá se, že "slim", 6-palec hluboko, opticky spojený displej je "největší" svého druhu, ale vnímavé, aby se 88-palcový DLP modelu, pokud budete potřebovat trochu více nemovitostí. Na obrazovce se zobrazí obsah v 1080p HD rozlišení na 120Hz, a s neomezeným multi-dotyková odezva kratší než 1 ms, je připraven na všechny situace, Wolf Blitzer se číslice mohou zvládnout. Budeme snad se to kontrole na výstavní ploše, ale teď najdete další podrobnosti kolem break.

Pokračovat ve čtení vnímavé Pixel představil 82-palcový LCD multi-touch, televizní zprávy kotvy překonat závratné rukou

Vnímavý Pixel představil 82-palcový LCD multi-touch, televizní zprávy kotvy překonat závrať rukou původně objevila na Engadget na út. 09.08.2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat