úterý 9. srpna 2011

CERN LHC @ home projektu 2,0 simuluje Large Hadron Collider v cloudu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/cern-lets-us-play-with-the-large-hadron-collider-in-the-cloud/:
"Vy jste to zlomit, koupil jste si to," přišlo na mysl, když vědci z Centra pro evropský jaderný výzkum (CERN) oznámila, že LHC @ home projektu 2,0, což nám pravidelně Joes přístup k Large Hadron Collider. OK, jsme dítě, ve skutečnosti je, že podobně jako SETI @ home , celá skupina dobrovolných domácích počítačů navazují na simulaci srážky částic LHC. Vědci v CERN porovnat tyto výsledky s těmi, od skutečných experimentů na LHC, tak potenciálně urychlení cesty k nalezení částice Bůh ve nízkými náklady.

Kromě toho, že skvělý způsob, jak dostat své vědy na, cloud Program také umožňuje CERN zdrojů (jako jsou krize, mapování a vyhodnocení způsobených škod), k dispozici pro výzkumné pracovníky v rozvojových zemích, které nemusí být schopni dovolit urychlovače 6000000000dolar dolarů cenovka - - ale v dnešní době, co národ?

CERN LHC @ home projektu 2,0 simuluje Large Hadron Collider v oblaku původně objevila na Engadget na Út. 09.08.2011 03:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The Inquirer | zdroj LHC @ home 2,0 | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat