úterý 9. srpna 2011

ASUS Eee Pad transformátor stojí a adaptéry plocha na Amazon Německo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/asus-eee-pad-transformer-stand-and-adapters-surface-on-amazon-ge/:
Máme pocit, jako když se chystáte koupit Eee Pad transformátor , můžete i na jaře ve výši 150 dokovací stanice - víte, co dělá tablet tak pozoruhodný. A my nepotřebujeme, aby vám připomněl, že je shodou okolností také pevné hodnotové propozice: doku přináší nejen plnohodnotnou klávesnici, ale dva USB porty, čtečka SD karet, a až sedm hodin delší životnost baterie. Musí být někteří lidé spokojit s jen břidlice, ačkoli, protože ASUS je vyvalit trio doplňků, které nabízejí kusy dokovací stanice funkčnost. Hlavou se k Amazon Německo a najdete jednotlivé USB a SD karty za € 19 (27 dolarů), pop. A i když to není uveden s adaptéry, NetbookNews také všiml € 29 Euro ($ 41) stojan s USB port, SD slot a konektor pro sluchátka. Než se příliš nadšeni, když Amazon říká adaptéry budou k dostání jedno až tři měsíce ode dneška, který vás nechá docela dost času, abychom ušetřili za plnohodnotnou klávesnicí doku. Jen říkám, lidi.

ASUS Eee Pad transformátor stojí a adaptéry plocha na Amazon Německo původně objevila na Engadget na út. 09.08.2011 10:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NetbookNews | zdroj Amazon Německo | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat