úterý 9. srpna 2011

Samsung Galaxy II S LTE telefon ploch v Koreji, s kódovým označením Celox?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/09/samsung-galaxy-s-ii-lte-phone-surfaces-in-korea-codenamed-celox/:
Je tu nový Samsung Galaxy S II pověst kolující na webu dnes - tentokrát je to vycházející z Jižní Koreje, kde specifikace a obrázky LTE smartphone, údajně s kódovým označením "Celox," právě vynořil. Podle jeho seznamu, telefon je napájen Qualcomm Snapdragon APQ8060 procesor, sportovní 4,5-palcový WVGA AMOLED Super Plus displeji a může se pochlubit 16 GB vnitřní paměti, slot microSD s nabídkou dalších 32 GB. Telefon také běží na Gingerbread, skály 1750mAh baterie (v porovnání s 1650mAH buňky menší galaxie S II), nabízí 800MHz LTE podporu (až 50 Mbps upstream, 100Mbps downstream) a nabízí 8MP chovat-stát před kamerou, spolu s 2MPx senzor vpředu. Všechno to vypadá dost podobně jako telefon Hercules jsme nedávno všiml, kromě pro jeho výrazně odlišné tlačítko Home, vystupující zpět a LED bleskem. Žádné slovo ale na tom, zda nebo kdy telefon bude hit na trhu, ale za to, že i Verizon a AT & T podporuje 700MHz LTE, může tento konkrétní model určený pro sítě 800MHz Evropy, spíše než USA. Budeme se ujistěte, že vás všechny detaily, jakmile budou nalévat palců

[Díky všem, kdo poslal to v]

Samsung Galaxy II S LTE telefon ploch v Koreji, s kódovým označením Celox? původně objevila na Engadget na út. 09.8.2011 04:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Sammy Hub | zdroj IT Tong (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat