úterý 9. srpna 2011

Toshiba zprávy brýlí 3D notebook mnohem Radost

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:
Qosmio_F755_3D

Qosmio F755 3D notebooku je nyní k dispozici pro ty, kteří chtějí žít ve 2D světě, ale - a jen občas - může chtít dívat se na věci ve 3D. Laptop používá "15,6 palcový full HD TruBrite ® displej s aktivním objektivu" pro zobrazení ve 2D i 3D obrazy (ukázka zde nemusí představovat skutečný displej, vaše výsledky se mohou lišit, poradit se s lékařem dříve, než hrát 3D hry, 3D hry může způsobit bolesti hlavy, nevolnost, pocit, že 3D je BS, záď, náhodného požití svatební prsten, tanec, Gary Oldman je nemoc, ocas zakrnělý růst).

Notebook běží Intel ® Core ™ i7 a NVIDIA GeForce 540M a umožňuje HD videa a Blu-ray disků.

Laptop bude začínat na 1700 dolar, když je k dispozici v polovině srpna. Klikněte pro přes celou tiskovou zprávu.

Produktové stránce

Toshiba Příkopy brýle s vyhlášením první světové brýlí 3D Laptop

Qosmio F755 3D zahajuje nový způsob prožívání 3D zábavy, první notebook se současně zobrazovat 2D a 3D brýlí obsahu na jedné obrazovce

IRVINE, Kalifornie - (BUSINESS WIRE)-Toshiba je digitální výrobky Division (DPD), divize Systems společnosti Toshiba Americe Information, Inc, dnes oznámila, USA, ceny a dostupnost Qosmio ® F755 3D laptop, svět je první notebook schopen zobrazovat brýle bez 3D a 2D obsahu současně na jednom screen1. Začátek v polovině srpna, bude 3D zábava nadšenci mají možnost "příkopu brýle" a vychutnat si nejnovější 3D obsahu a zároveň se těší veškeré vybavení špičkové, vysoce výkonný notebook.

"Qosmio F755 3D notebook není jen průlom v oblasti mobilní zábavy, ale skvělým příkladem neustálé snahy společnosti Toshiba pro otáčení technologických inovací do reálné, využitelné produkty"
"Qosmio F755 3D notebook není jen průlom v oblasti mobilní zábavy, ale skvělým příkladem neustálé snahy společnosti Toshiba pro otáčení technologických inovací do reálné, použitelné produkty," řekl Carl Pinto, viceprezident pro vývoj produktů, Toshiba Americe informační systémy, Inc . Digital Products Division. "Jsme velmi rádi, aby tuto špičkovou technologii pro spotřebitele, protože opravdu nic podobného. Unikátní schopnosti notebooku 3D zobrazení, aby se těší 3D obsahu i pohodlné a bezproblémové. Je to něco, co jste ještě nikdy neviděli. "

Zlom ve vývoji spotřebitelské technologie 3D

K dosažení 3D pohledu bez pomoci speciálních brýlí, nové Qosmio F755 3D laptop používá nejnovější auto-stereoskopických zobrazovací technologie. Vybaven brilantní 15,6-palcový full HD TruBrite ® displej s aktivním technologii čoček, dvojité paralaxy displej je schopen projekt dva soubory snímků najednou, je rozdělení mezi pravé a levé oko k vytvoření 3D efektu. Toshiba Face Tracking intuitivní technologie pak proniká do notebooku integrovanou webovou kamerou pro další perfektní projekci obrazu tím, že reaguje na pohyb a pozici diváka, poskytuje širokou sledování oblasti, ze kterých si zobrazit 3D obsahu. Konečný výsledek pro zákazníky je možnost zobrazení a vychutnat si skutečnou 3D - bez brýlí potřeba.

2D nebo 3D? Volba je na vás

Qosmio F755 3D notebook nabízí až dva displeje v jednom, a tím dává uživatelům volnost při prohlížení obsahu ve 2D nebo 3D - nebo obojí najednou. Jako jediný notebook svého druhu, který nabízí současné zobrazení 2D a 3D obsahu na jediné obrazovce, poskytuje uživatelům možnost sledovat 3D obsah v zobrazení na celou obrazovku nebo kondenzovat to menší okno, pr

Žádné komentáře:

Okomentovat