úterý 9. srpna 2011

CapLinked partnerů se společností Microsoft BizSpark Startups Raise hotovosti

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7Eo9U_mErDg/:
CapLinked | The Future of Private Investment

CapLinked, LinkedIn, splňuje-SalesForce pro soukromé investice, přistál významný obchod, který pomáhá Microsoft BizSpark začínající získat peníze přes nový nástroj pro získávání kapitálu. Jak jsme se píše v minulosti , CapLinked zahájila aby podnikatelům při získávání kapitálu a nákupu nebo prodeji majetku, správu a vyhlídky kontaktovat investor, centralizaci toku dokumentů na bezpečnou platformu a spojit se s novými investory, poradci a společnosti. Investoři mohou využít ke správě CapLinked obchodů, budování veřejné profily, využívat kontaktů LinkedIn a spojit se s slibné nováčky.

Začínající registraci do programu Microsoft BizSpark bude mít exkluzivní přístup k novým Rocket funkci Deal, který jim umožňuje, aby předložily své "řešení prostor" pro desítky anděla skupin a včas fondy rizikového kapitálu po celé zemi.

Zde je návod, jak práce se zabývají Rocket. Firmy tak mohou vytvářet bezpečné, virová řešení místností CapLinked spravovat svůj kapitál navýšit nebo prodeje majetku. Nabídek pak lze sdílet s potenciálními investory a poradců, kteří pak mohou přizvat ostatní, aby zobrazení řešení. A firmy mohou předložit dohodu o více než 100 skupin a anděl, venture kapitalisté pre-agregované do úděl Rocket ke kontrole.

Jak možná víte, BizSpark je Microsoft spuštění urychlovače program, který poskytuje začínající firmy s prostředky, jako je přístup k Microsoft vývoj softwarových nástrojů, zdarma nebo se slevou software a cloud služeb, stejně jako přístup k softwarový gigant Široké partnerskou síť a jako hodně marketing viditelnosti mohou dát.

Na pozadí, CapLinked byla založena bývalým marketing PayPal exec Eric Jackson a financována celá řada známých členů PayPal mafie. Jackson říká, že více než 55.000 osob a 6.000 společností, které aktuálně používáte místo pro správu soukromých investic procesu a sdílejí 5 miliard amerických dolarů v hodnotě z nabídky.

Pro tuto chvíli, Deal Rocket je k dispozici pouze pouze pro začínající BizSpark, a brzy bude k dispozici ostatním uživatelům CapLinked v budoucnosti. Je to vlastně docela významnou dohodu pro CapLinked za to, že existuje více než 45.000 začínající v CapLinked program. A když Microsoft jako partner není ani otrhaný.



Společnost:
CAPLINKED

Žádné komentáře:

Okomentovat