pondělí 8. srpna 2011

Khosla, Greylock, Andreessen Horowitz Put $ 16.5M V Enterprise Cloud správa aplikací spuštění Okta

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:
okta

Enterprise cloud aplikací management společnosti Okta zvýšil 16,5 milionů dolarů v sérii B financování ze Greylock Partners, Khosla Ventures, Andreessen Horowitz a stavidlem. To přináší společnosti celkových finančních prostředků na 28 milionů dolarů.

Okta je cloud aplikací Management Service. Okta platforma umožňuje firmám mít kontrolu nad jejich uživatelů, aplikací a dat jak v mraku a za firewallem. Po spuštění byl založen Todd McKinnon , bývalý viceprezident pro inženýrství z nejúspěšnějších cloud společnosti aktuální, Salesforce.

Jak McKinnon nám říká, Okta poskytuje platformu pro společnosti pro správu podnikového IT. Vysvětluje, že tradiční zabezpečení a řízení platforem nebude pracovat s oblak. Při pohybu v oblaku, IT administrátoři čelit výzvě týkající se zabezpečení a řízení přístupu uživatelů a, zjednodušení přijímání a úpravu těchto aplikací, a zároveň ujistit, že podnikání je optimalizace aplikací v cloudu.

Společnosti, které používají cloud-based aplikace, jako jsou Google Apps a Salesforce potřebují identity a adresářové služby v prostředí internetu jako místo, kde si mohou ukládat uživatelské profily a další. Okta umožňuje IT manažerům schopnost udržet jeden centrální adresář a zopakovat to, aby všechny cloud aplikací.

Společnost zahájila výrobek veřejnosti Janaury. McKinnon tvrdí, že on původně myslel, zákazníci by se malé a střední podniky, ale v poslední době viděl vychytávání ve velkých firem, které využívají Okta. Společnosti využívající Okta jsou Enterasys Networks, Pandora, TDWilliamson, AMAG Pharmaceuticals a další. Firma tvrdí, že použití on-demand služby Okta to je to zvýšila dramaticky moc nad 1 milion autentizace za měsíc.

McKinnon a předpokládá větší říši cloud správy IT služeb, které "dávají podnikům k odstranění překážek cloud přijetí."

Ben Horowitz, který vedl společnost série kolo , řekl v Okta: Okta původní výrobek si klade za cíl vyřešit problém Cloud identity. Líbí se mi problém, protože to je vážně liší v mraku, než je on-premise a pro nové firmy, jiné se rovná dobré. Belivees si, že trh je obrovský příležitosti ", protože mrak identity na trhu se může objevit mrak řízení tržních . Vzhledem k tomu, že tyto trhy jsou aktuální spojení mezi $ a $ 10B 20B (v závislosti na tom, co se spolehnout), bude výsledná trh extrémně velký. "

Nové finanční prostředky budou použity pro obchodní a marketingové aktivity, tak i pro distribuci stupňovat. V rámci této transakce, se David Weiden z Ventures Khosla stal poradcem představenstva a Aneel Bhusri, spoluzakladatel a Co-CEO pracovního dne, se stane členem představenstva Okta rady.



Společnost:
OKTA
Web:

Žádné komentáře:

Okomentovat