pondělí 8. srpna 2011

Android sítě Toolkit umožňuje využití místních stroje na stisk tlačítka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/android-network-toolkit-lets-you-exploit-local-machines-at-the-p/:
Defcon 2011 je v plném proudu hacking, a Avraham Jicchak - "Zuk" v krátkosti - a jeho společnost Zimperium odhalili síť Android Toolkit pro snadné hacking na cestách. Potřebujete najít zranitelnosti v zařízení používající sítě v okolí? App, přezdívaná "Anti" v krátkosti, umožňuje jednoduchým stiskem tlačítka dělat věci, jako je hledání WiFi síť potenciálních cílů, nebo dokonce převzít kontrolu nad PC trojan stylu. K tomu, že hledá slabá místa ve starší software, pomocí známých exploitů, což znamená, že budete chtít aktualizovat, než udeří do veřejné WiFi. Podle Forbes, je to podobně jako Firesheep a Zuk odkazuje na Anti jako "pronikání nástroj pro masy." Zdá se, že jeho konečným cílem je zjednodušit "pokročilý" hacking a dát na dosah kapsy, ale také doufá, že bude použit především pro dobré. Anti by měly být k dispozici prostřednictvím Android Market v tomto týdnu zdarma, spolu s 10 dolarů "corporate upgrade." Vezměme si varoval.

Android sítě Toolkit umožňuje využití místních stroje po stisku tlačítka původně objevila na Engadget na po. 08.08.2011 02:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Forbes | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat