pondělí 8. srpna 2011

Curation nástroje Storify partnerům Nejnovější zprávy MSNBC Pro zdrojů zpravodajství

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:
Breaking news

Jak možná víte, obsah Curation platformu Storify, která byla zahájena na TechCrunch Disrupt na podzim loňského roku, sdružuje tweety, Facebook aktualizace stavu, videa a další od sociálních sítí pro vytvoření reálného pohledu na příběh, nebo problém. Dnes, po spuštění se oznamuje první svého druhu partnerství s nejžhavější novinky, MSNBC, vlastní Twitter rukojetí a webových stránek v reálném čase aktuální informace o přerušení novinky ve světě.

Zde je návod, jak Storify funguje. Storify vám umožňuje vytvořit a vložit příběh kolem setkání tweety, Flickr, Facebook aktualizace stavu, YouTube videa a další v rámci platformy Storify se můžete jednoduché hledání a přetáhnout obsah do vašeho Storify příběhu. Po vytvoření příběh s kurátorem této obsah, pak můžete vložit vlastní příběh do svého blogu nebo redakčním systému pomocí jediného podobné Javascript.

S Nejnovější zprávy partnerství mohou uživatelé přidávat Storify aktualizace @ BreakingNews Twitter účtů, stejně jako další aktualizace informační agenturou. Takže Nejnovější zprávy, je teď zdrojem, podobně jako Twitter, Facebook, YouTube a další.

V čem je partnerství, unikátní je, že na BreakingNews.com, můžete vytvořit Storify příběh přímo z zprávou. Storify vytvořila speciální tlačítka (podobně jako Tweet tlačítko nebo jako funkce), která umožňuje komukoliv vytvořit a vložit Storify příběh z převratné novinky kus.

Spoluzakladatel Burt Herman vysvětluje, že toto je první obousměrný partnerství pro Storify, kde vydavatel integrovaný nástroj pro vytváření na svých internetových stránkách. A on se dívá na podobné formě zdrojového partnerství s dalšími hlavními vydavateli.

Storify, který v poslední době zvýšil 2 milionů dolarů od Khosla Ventures, se již používá celá řada zpravodajských organizací, včetně Al-Jazeera.

Storify je ve veřejné beta verzi od 25. dubna a chystá se přes 100 tisíc vytvořil příběhy, a je v průměru 6,5 milionu příběh zobrazení měsíčně po všech stránkách.

My jsme vložené příklad Storify reportáž níže.



Společnost:
STORIFY

Žádné komentáře:

Okomentovat