pondělí 8. srpna 2011

Pomoci této firmy se rozhodnout mezi Harvardu a jeho Startups (hlasování zde)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:
Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Někdy, když tváří v tvář důležité rozhodnutí, hodit mincí nechat možnost určit výsledek prostě nebude dělat. Místo toho, když život se dostáváme na křižovatku, kde se dvě cesty rozcházejí a oba vypadají stejně pochůzné se nejčastěji obrátit na rodinu, přátele, a důvěryhodných poradců, kteří nám pomohou čelit skutečnosti a vybrat co nejlépe. Nebo některé další Cavalier u nás by se mohly rozhodnout pro "Magic 8-ball" přístup. Samozřejmě, je to jen vhodné, aby v digitálním věku, kde jsme Facebook stěny, Twitter potoků a volebních místností, je důležité životní rozhodnutí, nyní vzít v úvahu naší sociální graf - nebo mohou být prostřednictvím nějaké rychlé on-line crowdsourcing.

Druhý přístup je ten Mike Moradian bere s ohledem na velmi obtížné rozhodnutí, které je v současné době čelí. Moradian byl přijat na Harvard Business School v prosinci, takže mu závidí mnoho aspirujících postgraduálního podnikatele a obchodníky. Harvard obchodní škola je nepřetržitě patří mezi top 5 v téměř každé publikaci, která sleduje tyto pozice, je břidlice Pozoruhodné absoloventky, a pírko za kloboukem jakékoliv pokračovat.

Na druhou stranu, Moradian je zakladatelem CampusBuddy a CollegeBudget , z nichž oba jsme se vztahuje na několika příležitostech , včetně nedávného uvedení na druhé .

CampusBuddy , který nabízí studentům vysokých škol sociální platformu, kde mohou také přístup k oficiálním ročníku záznamů a zobrazení kompletní recenze o profesory, tříd, oddělení a areálů, současně prohlašuje, přes 200 tisíc měsíčně aktivních uživatelů, s více než 1,5 milionu bodů celkem, a při spuštění se příjmy čtyřnásobně za poslední rok. A s obrovskou popularitu skupiny Nákup a denně zabývá, CollegeBudget , která zahájila minulý týden, aby tyto dvě věci velmi vysokých školách po celé zemi, mohla mít dlouhou životnost a pár dolarů příjmů potenciálně v obchodě.

CollegeBudget, zejména, je to, co Moradian je nejvíce nadšený, je to vlastně hlavní důvod, proč je s ohledem na ne chodit Harvard, protože je to myšlenka, že bude vyžadovat hodně terénní výzkum stavět na legitimní podnikání, zatímco CampusBuddy je více stabilní, řekl .

Tak, jeden může začít vidět, že Moradian má těžké rozhodování před sebou: Má opustit svou začínající vzadu a zadejte Harvard je MBA program, nebo se mu bohužel odmítnout Harvard nabídku a pomoc při budování své firmy do něčeho, co by mohlo být několik milionů Podniky dolar?

Moradian, který byl zařazen (společně s CampusBuddy) jako Nejlepší americké mladé podnikatele v roce 2010 podle Bloomberg BusinessWeek, mi říká, že ví, že nemůže dělat oba, kdyby se pokusí rozdělit svůj čas, on by byl tím medvědí službu jeho začínajících a Harvard. Tak on se rozhodl obrátit se k rozhodnutí masy přes crowdsourcing. A bez ohledu na dav rozhodne, bude pokračovat na jejich výběru. Je to vážný

Žádné komentáře:

Okomentovat