pondělí 8. srpna 2011

Pašeráci používají zip linky a prak propašovat Tablety do Shenzhen

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/smugglers-use-zip-line-and-slingshot-to-sneak-ipads-into-hong-ko/:
zip pašeráků linky Čínské pašeráci se obrátil k poměrně low-tech metoda pro získání hromadu rozhodně high-tech Tablety a iPhone přes hranice do Shenzhen, v systému, aby se peníze z regionálních daňových rozdílů. Neschválený vývozci vystřelil prakem z výškové budovy v Hongkongu, přetahování zip řádek dolů do malého domu přímo naproti Sha Tau Kok řeky. Ty pak poslal plátno tašky nabitý gadgets letí noční oblohou po projektilu, umístěné kabel - alespoň do orgánů všiml zařízení řítí do vzduchu, to je. Policie zpět o 46.000 dolarů za produkty Apple (a čtyři pachatele), když zjistili, na konci 300-m čára. Podívejte se na video níže trochu čínského jazyka zpravodajství příběhu a pohled jednoduché, ale geniální, pašování plošinu.

Pokračovat ve čtení pašeráci používají zip linky a prak propašovat Tablety do Shenzhen

Pašeráci používají zip linky a prak propašovat Tablety do Shenzhen původně objevila na Engadget na po. 08.8.2011 10:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget čínské (přeloženo) | zdroj MIC Gadget | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat