pondělí 8. srpna 2011

DuoDater chce, aby on-line Seznamka více společenští a méně trapné (vyzývá tomto dokumentu)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jyHgXfgmVDM/:
Screen shot 2011-08-08 at 1.46.21 AM

Minulý měsíc Nick Paumgarten napsal dlouhý článek pro The New Yorker popisovat vzestup online datování a účinek to mělo na jeho webových kultury. Mimo jiné se zmiňuje o některých Paumgarten poučný statistiky o průmyslu, včetně skutečnosti, že poplatky na základě datování lokalit se staly, společně miliardy dolaru průmyslu, že "jeden ze šesti nových manželství je výsledkem jednání na internetu seznamka ", a to on-line datování je nyní třetí nejčastější způsob, jak pro setkávání lidí.

Zatímco hodně brzy červenat (nebo stigma) kolem pomocí on-line platformu věnovat vztahu vyprchává, některé ty stejné tření, které vždy bylo stále existuje: Z nešikovnosti online a offline pro interakci, potenciální nebezpečí setkání eStranger, spoléhat se na algoritmy najít "match", atd. a, poněkud ironicky, za to, že společenský facilitátory, většina online datování lokalit se snaží připojení uživatelů s novými lidmi, zatímco zbývající odpojeny od skutečného sociálního života. Jak Paumgarten upozorňuje, online dating ještě se z podstaty věci izolovat.

Michael Parikh a Andrew Flachner, zakladatelů nového seznamka názvem DuoDater , se shodují, že stále ještě existují některé velmi zásadní problémy se současnými přístupy k online datování (a dobře, datování vůbec). Vytvoření online dating profil může být obtížné, ale je těžké najít správné věci říkat o sobě, že pomohou místa, ať už na základě algoritmicky, nebo ne, pomůže zápas s tím správným člověkem, spoluzakladateli řekl. Nemluvě o skutečnosti, které zpráv cizinec může být poněkud stresující proces, a setkávat se s nimi osobně, aniž by hodně ve způsobu pozadí je nevhodný, a někdy i nebezpečné.

Takže, San Francisco-založené spuštění nabízí platformu, která si klade za cíl být trochu větší sociální a možná i méně zastrašující, že model bojoval za současného datování lokalit: Dvoulůžkový data. DuoDater je zaměřena na muže a ženy v jejich 20s a 30s, kteří se chtějí stýkat a poznat nové lidi - s pomocí druhého pilota. Spoluzakladatelů si myslí, že tím, že umožňuje uživatelům mít přítele po svém boku, zatímco na den, je možné interakce přirozenější a (snad) méně nevhodný způsob, jak socializovat a přátele.

DuoDater je strukturován tak, aby se vytvoření profilu z roku méně nervy drásající proces. Tato stránka nabízí "Duo profily", které vyžadují pouze uživatelé napsat pár vět o sobě jednotlivě, takže hlavním lákadlem se obrátil k vytvoření společného popis, který pár daters mohou pracovat společně vyplnit. Flachner řekl, že tak daleko, DuoDater uživatelů našli to méně problematické a pohodlnější přístup k datování profily.

Zakladatelé si také myslí, že jejich model poskytuje vyšší míru odpovědnosti, než je typicky vlastní sólové Seznamka, protože uživatelé jsou méně náchylné k použití úhlů trik fotografie a přehnané nebo zromantizovaný popisy, když vědí, blízký přítel ji uvidí a mohou volat na to.

DuoDater také dodává: "Nejlepší den" nápady, takže noví uživatelé mohou vystoupit a běží lépe a dostat se tam a vyzkoušet model.

Když jsem se zeptal, zda zakladatelé měli za skupinu roku možnost, řekli, že jejich výzkum trhu a due diligence ukázal, že uživatelé preferují dvojité datovat až do doby, protože to ještě poskytuje úroveň intimity, který umožňuje zážitek cítí jako aktuální datum místo volné, sociální Gát

Žádné komentáře:

Okomentovat