pondělí 8. srpna 2011

Cam-ovládat RC auta použít pro vyšetřování silničních bomb, zachraňuje životy v Afghánistánu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/cam-wielding-rc-car-used-to-investigate-roadside-bomb-saves-liv/:

Americká armáda utrácí miliardy dolarů každý rok zabývalo otázkou posílení válečných tech , ale low-budget hackoval RC auto v poslední době sloužil jako nepravděpodobný hrdina, zachraňovat životy šesti vojáků v Afghánistánu. Amatérsky vyrobená plošinu, která zahrnovala bezpečnostní bezdrátové kamery namontované na Stampede Traxxas dálkově řízené vozidlo, stojí kolem 500 dolarů, když byl postaven v roce 2007. Od té doby, armádního personálu Sgt. Christopher Fessenden použil je k nalezení bomby, až zakopl výbuch snímač během hlídky minulý měsíc, pak úspora Fessenden a ostatními vojáky od příchodu hlava-k-hlava s 500 kilogramy výbušnin. Bohužel RC CAM nepřežil útok, tak Ernie, voják bratr, který stavěl první model, je v současné době pracuje na náhradu. Jistě, půl-Grand zdát jako směšná suma v porovnání s roční rozpočet Pentagonu, ale pokud je prokázáno, gadget dostává dost pozornosti, snad hraček vyrobených v Číně budou hrát roli v zábavné naše děti, a chránit naše vojáky.

Cam-ovládat RC auta použít pro vyšetřování silničních bomb, zachraňuje životy v Afghánistánu, původně objevila na Engadget na po. 8.08.2011 10:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroj ABC News | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat