pondělí 8. srpna 2011

Čína ztratí částečný přístup k telefonu Windows 7 Tržiště, Great Firewall na vině?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:
Je dobře známo, že Čína je velká Firewall není příliš přátelský s některými zahraničními on-line služby, a bohužel, zdá se, že můžeme nyní novou oběť spojení likes Facebook, Twitter a někdy, Android Market. Podle Windows omáčka Telefon blogger Kane Gao, mnozí Windows Phone 7 uživatelů v Číně měli omezený přístup na trh v posledních několika dnech - mohou stahovat žádnou aplikaci, ale oni mohou ještě procházet obsah a přijímat oznámení o aktualizaci.

Zatímco Microsoft je služba zatím ostrý provoz v Číně, čínští uživatelé stále nákupu aplikace změnou všech svých nastavení, umístění profilu do USA. Bohužel, tento trik je k ničemu teď, když je to nepravděpodobné, že Microsoft je viníkem - to by nemělo smysl blokovat skutečné americké uživatele, kteří jsou na návštěvě Číny. Naštěstí Kane neměl problém dostat na trh v USA přes VPN, což je velký sdělovač znamení o tom, že velká Firewall rozhodla barikády WP7 je vlastní aplikace na trhu. Důvod? Nikdy se nedozvíme, a není vyprávění o tom, zda jde o trvalý zákaz, a to buď. Nokia, je velký hráč v této zemi , určitě doufá, že ne .

[Díky, JagsLive a Rahul]

Čína ztratí částečný přístup k telefonu Windows 7 Tržiště, Great Firewall na vině? původně objevila na Engadget na Po. 08.8.2011 09:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPoweruser , Penn Olsen | zdroj Windows Phone omáčkou | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat