pondělí 8. srpna 2011

Boeing uvádí první Dreamliner 787 ANA, lety začít v září

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/boeing-presents-first-dreamliner-787-to-ana-flights-start-in-se/:
Boeing uvádí první Dreamline Aně, lety začít v září
Po letech zpoždění , hacker zranitelnosti a technické škytavka, Boeing je konečně dosáhnout cílové čáry - 787 Dreamliner je připraven. První z firmy fantasy letáky byl předložen vedení v All Nippon Airways tento týden, vyhodnocování ANA snový nové Jet, která slibuje zvýšení spotřeby paliva o 20 procent ve srovnání s podobně velkým ptákům. 787 vděčí za své úspory paliva (a prodej bodu) na primární strukturu tvoří 50 procent kompozitních materiálů, hmotnosti, mnohem větší A380 sedí pěkně na 25 procent, kompozitní, pro srovnání jeho zájmu. Přes oficiální prezentace, úvodní Dreamliner je ještě těsně před skutečné dodávky, které vyžadují několik testovacích letů před zahájením domácí služby (v Japonsku), letos v září.

Boeing uvádí první Dreamliner 787 ANA, lety zahájena v září původně objevila na Engadget na po. 8.8.2011 07:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat