pondělí 8. srpna 2011

E-commerce platforma pro obchodníky Plimus Získané firma PE Za $ 115 milionů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z_h65y7FA10/:
plimus

Plimus, společnost, která poskytuje SaaS k moci e-commerce pro maloobchodníky, získaly private equity partnerů společnosti velký kopec 115 miliony dolarů. Primus již dříve zvýšil 18.000.000 dolarů z vlastního růstu Susquehanna.

Plimus staví a spravuje on-line podnikání pro tisíce vydavatele softwaru, Web hostingové společnosti a on-line prodejců. Podnik může zvolit Plimus hostitelem aplikace, která pokrývá celý životní cyklus e-Commerce, nebo může nasadit "Plimus Prodám Anyware" API, které umožňuje maloobchodníkům integrovat technologie se stávajícími řešeními.

Pomocí software Plimus, mohou obchodníci poskytovat informační bulletiny zákazníkům, kupony a propagační akce, v reálném čase zprávy, live chat a další. Plimus má uživatelskou základnu s více než 6500 malých a středních podniků a podniků po celém světě.

Plimus závodník BigCommerce jen zvýšil 15.000.000 dolarů do nových fondů.



Společnost:
Plimus
Datum spuštění:
15/3/2002
Financování:
$ 18M

Plimus začal s jednoduchou myšlenkou, když v roce 2001 - pomáhá společnostem rozvíjet jejich e-podnikání prostřednictvím efektivní, flexibilní a nákladově efektivní e-Commerce páteř.

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat