pondělí 8. srpna 2011

Apple čelí žalobě za porušování patentu rychlé bootování, kdysi patřící LG

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:
Apple čelí v dalším porušení patentu soud - tentokrát na Floridě, kde společnost s názvem Řešení pro operační systémy (OSS) je s cílem rychle OS X Zavedení provozu. Podle soudních dokumentů, žalobce tvrdí, že Cupertino funkci (nejvíce viditelně na letošní MacBook Air refresh ) poruší alespoň jednu chráněné tvrdí, která podrobně ve čtyřech krocích metodu pro rychlé bootování a zahrnuje soubory jako config.sys a AutoExec. BAT (vážně). Zajímavé je dost, byl patent v otázce původně poskytnutých LG Electronics, v roce 2002, ale v současné době ve vlastnictví málo známé OSS. Je stále nejasné, zda se LG má nějakou spoluúčast v obleku, ale budeme vás podrobnosti, jakmile se objeví. Do té doby můžete hit pokrytí odkaz níže kopat do plné stížnosti.

[Díky, Lucian]

Apple čelí žalobě za porušování patentu rychlé bootování, kdysi patřící LG původně objevila na Engadget na po. 8.8.2011 10:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Apple zjevně | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat