pondělí 8. srpna 2011

US Cellular 2. čtvrtletí výsledky přinese vyšší výnosy, i přes malé ztráty zákazníka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/us-cellular-q2-results-bring-higher-revenue-despite-small-custo/:

S blížícím se zavedením své LTE sítě a rozsáhlé pádu smartphone lineup , US Cellular je regionální dopravce s hodně na co těšit. Ale jeho úsilí v druhém čtvrtletí, spárované s nadějí, že před sebou skvělou budoucnost, nebylo tolik, aby několik tisíc zákazníků z oddělení cest. Zatímco většina z vykázaných údajů bylo docela příjemné období, v průběhu roku - výnosy ze služeb narazila tři procenta na 1 miliardu USD, podíl smartphonů prodávaných vyletělo až na téměř 40 procent, průměrný výnos na zákazníka se zvýšil na 51,84 dolarů, a celkové provozní výnosy vyskočila celá 61 procent - Společnost také zaznamenala ztrátu 58.000 zákazníků v průběhu tří měsíců. Dopravce nezdá příliš starosti o to konkrétní číslo, nicméně, jak to vyjádřila nadšení zahájení jeho 4G později v tomto roce. Bude ponuré a chladné zimě zahřívat a toasty, protože hořící, horký síti? Těšíme zjistit. Hit zdroj odkaz na celý Čtvrtletní příjmy.

Pokračovat ve čtení US Cellular 2. čtvrtletí výsledky přinese vyšší výnosy, i přes malé ztráty zákazníka

US Cellular 2. čtvrtletí výsledky přinese vyšší výnosy, i přes malý zákazník ztráty původně objevila na Engadget na po. 08.08.2011 08:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj US Cellular | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat