pondělí 8. srpna 2011

Tiny RFID amulet obchody lékařské záznamy, dělá život záchranářů "jednodušší

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/tiny-rfid-amulet-stores-medical-records-makes-paramedics-lives/:
Lékařské RFID Použití RFID k ukládání zdravotních záznamů , nakonec dělat práci záchranářů a lékařů, že je mnohem jednodušší, je stěží nové koncepce. Ale z větší části, které taková zařízení byla omezena na klinických studiích. Asahi Kasei Corp. doufá, že změna, která se debut malé, 3 cm čtverečních kouzlo, které lze číst pomocí počítače nebo smartphonu. Kromě základních informací, jako je jméno, datum narození, krevní skupinu, může čip přenášet odkazy na další úložiště dat, jako je intenzivní rentgenové záření obrázky. Místo stavby se proprietární systém, společnost spoléhá na zavedené technologii zvanou FeliCa od Sony. To znamená, že zařízení bude využívat širokou kompatibilitu se stávajícími produkty, a měla by být levná produkce. Asahi Kasei doufá, že se začne prodávat lékařské amulety, aby města a nemocnice za rok, za pouhých 2000 jen (kolem $ 25).

Tiny RFID amulet obchody lékařské záznamy, dělá život záchranářů "jednodušší původně objevila na Engadget na Po. 08.08.2011 04:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Nikkei | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat