pondělí 8. srpna 2011

FBI dítě ID aplikace umožňuje uživatelům iPhone najít pohřešované děti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/fbis-child-id-app-helps-iphone-users-find-their-missing-childre/:
FBI právě vydala své první mobilní aplikace, jejímž cílem je pomoci rodičům řešit jejich nejhorší noční můra - ztracené dítě. Známý jako dítě ID, aplikace umožňuje uživatelům ukládat své dětské fotografie a identifikační informace přímo na jejich mobilních telefonů, což usnadňuje poskytování orgánům důležitá data vždy, když dítě zmizí. Rodiče mohou také použít nástroj pro volání 911 nebo Národního centra pro pohřešované a zneužívané děti, se klepnutím na tlačítko, a pak mohou okamžitě e-mail svého dítěte podrobnosti donucovacích orgánů, a to díky speciální kartu. Samozřejmě, někteří cítí nepříjemně s udržením takové osobní informace uložené na smartphone, ale úřad trvá na tom, že žádný z údajů, budou shromažďovány nebo sdíleny bez povolení - a jsou to docela dobrý udržet tajemství. Pro tuto chvíli, pro děti ID je dostupná pouze pro iPhone, ale FBI plánuje rozšířit do dalších mobilních zařízení v blízké budoucnosti. Zajímá iOS uživatelé mohou stáhnout sami, na iTunes níže uvedeném odkazu.

FBI dítě ID aplikace umožňuje uživatelům iPhone najít pohřešované děti původně objevila na Engadget na po. 08.08.2011 05:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroj FBI | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat