neděle 24. července 2011

MSI tablet moseys na přes FCC, odhaluje její vnitřní tajemství

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/msi-tablet-moseys-on-through-the-fcc-exposes-its-inner-secrets/:
MSI tablet na FCC
To, co jsme tady, je rozhodně low-end Android tablet z lidi na MSI (možná člen rodiny Užijte ) letí FCC ​​stejně rychle jako jeho jednojádrový procesor 1GHz Cortex A8 a 512 MB ​​paměti RAM bude nosit. Uvnitř najdete Bluetooth a WiFi antény, ale i dostatek prostoru pro plné velikosti SD karty, ale kupodivu uživatelské příručce říká, že tento model (uveden jako MS-N0Y1) podporuje pouze velikosti až 8 GB. Vpředu najdete kamera pro video chatování, potřebných tlačítek pro navigaci upravenou verzi Gingerbread, a 10-palcový displej sportovní poněkud nudný 800x480 rozlišení. Je tu druhou kameru asi zpět, stejně jako všechny důležité FCC tag. Podívejte se v galerii níže a hit se zdrojem výše uvedených uživatelskou příručku a speciální léčbu - schémata pro vnitřní Android tlačí.

MSI tablet moseys na přes FCC, odhaluje jeho vnitřní tajemství původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 16:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj

Žádné komentáře:

Okomentovat