neděle 24. července 2011

Apple zahajuje program výměny pro "malé množství" na iMacy s 1TB HDD Seagate

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/apple-initiates-replacement-program-for-small-number-of-imacs/:
Věděli jste vyzvednout nový iMac mezi květnem a červencem 2011 sportovní 1TB Seagate HDD? Měli byste asi vědět, že talíř může být náchylný k selhání odrůdy. Bez obav však, Apple oznámil, že bude případně vyměnit vadné jednotky bez nákladů na Keep Ya s úsměvem, a váš pevný disk-Spinnin ". Majitelé registrovaných vybaví v ohrožení jsou oznámeny prostřednictvím e-mailu, ale pokud jste přeskočili, že formuláře můžete zkontrolovat sériové číslo na webových stránkách tábora v Cupertino (spojený dole). Po potvrzení, že zařízení je způsobilé, budete moci drop ho v obchodě Apple nebo autorizované servisní středisko pro swap. To je také navrhl, že zálohovat disk před podáním ji, přinejmenším, je to záminka, aby se používání tohoto Thunderbolt port, ne?

Apple zahajuje program výměny pro "malé množství" na iMacy s 1TB HDD Seagate původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 12:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Macworld | zdroj Jablko | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat