neděle 24. července 2011

Apple Store přichází do Grand Central Terminal, cestovní narušení garantované pro příští spuštění iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/apple-store-coming-to-grand-central-terminal-travel-disruptions/:
To je jedna věc, na Fifth Ave. se dostat do ucpané pokaždé, když se nový iPhone nebo iPad se uvolňuje , ale Grand Central Terminal? Avid NYC dojíždějících nejlépe naplánovat dovolenou podle toho, jak jeden z města je největší tranzitní center je asi dostat sakra hodně víc práce - a ne proto, White Plains je nový Southampton. The New York Post píše, že Apple a MTA se dohodly na deset let trvající dohodu, která uvidí 23.000 čtverečních stop Apple Store nahradit restauraci Charlie Palmer Metrazur, se nájemné Cupertino v které budou stanoveny na 800.000 dolarů ročně ( zvýší na 1 milion amerických dolarů za deset let projít). Pro ty zvědavé, to je asi 500.000 dolarů více než před tím, než restaurace a Apple je zodpovědný za rekonstrukci prostor. To kakofonii hlasů slyšíte? Turisty na zdraví přehlušil místní vysmívá.

Apple Store přichází do Grand Central Terminal, cestovní narušení Garantované pro následujících iPhone startu původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 21:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj New York Post | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat