neděle 24. července 2011

Zeptejte se Engadget: Best USB 3.0 hub na trhu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/ask-engadget-best-usb-3-0-hub-on-the-market/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám od Sama, kteří nemohli být nadšeni, hop na palubě rozjetého vlaku SuperSpeed. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Konečně jsem dostal nový notebook s osamoceným USB 3.0 port. Já se při pohledu na získání USB 3.0 hub s napájecím adaptérem, abych mohl používat oba své USB 3,0 pevné disky ve vyšších rychlostech. Četl jsem spoustu hororové příběhy, kdy některé uzly buď nepřijdou s napájecí adaptéry - a v důsledku toho přenosné pevné disky nefungují s nimi správně. - a jsou navrženy tak špatně, což vede v rychlosti USB 2.0 nebo, pevné disky jsou neustále odpojen. Do své čtenáře nějaké návrhy či zkušenosti s používáním USB 3.0 huby? Díky! "

Aktuální otázka, opravdu. Také my jsme viděli USB 3.0 huby zákona strašně vybíravá - zvláště při míchání USB 3.0 a 2.0 HDD - a tak bychom rádi slyšeli, co člověk (s), pracuje se na lidi. Křičet, že se v komentářích níže!

Zeptejte se Engadget: Nejlepší USB 3.0 hub na trhu původně objevila na Engadget na so. 23 červenec 2011 22:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat