neděle 24. července 2011

Winklevosses Vs. Silicon Valley

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V3dkr7d_xZE/:

Winklevoss Dvojčata si jejich původní případě proti Facebooku včera odmítl, což tech média psát další zabil "Case Winklevosses" Na Facebooku je více, ale počkejte vlastně to není "titulky. Sedmileté bitvě je opravdu neskončila, protože Winklevosses záměr podat návrh podle článku 60b , která tvrdí, že Facebook zatajila důkazy během prvního procesu, které by mohly být použity v osadě, důkazy, které by zvýšily hodnotu Winklevoss Facebook akcie přibližně 200 milionů dolarů (což je asi 200 mil. Kč více než já, nebo snad někdo z vás).

Tato zpráva přichází krátce poté, co bývalý prezident Harvardovy univerzity Larry Summers tzv. dvojčata "kreténi", ve Fortune Brainstorm tech konferenci v Aspenu, v odpovědi na otázku o pravdivosti scénu v "sociální sítě".

"Jedna z věcí, se dozvíte jako prezident vysoké školy je, že pokud vysokoškolák má na sobě kravatu a sako ve čtvrtek odpoledne ve tři hodiny, jsou dvě možnosti. Jedním z nich je, že hledáte práci a mají interview, druhá je, že jsou kretén. Jednalo se o druhý případ, "

Dvojčata reagoval na Summers "připomínky písemně oficiálně vyhlížející dopis současný prezident Harvard, odsuzovat Summers" akce, která jen posílila "asshole" charakterizace mnoho.

Vzhledem k tomu, brodili hromadami legalese není něco, co já (nebo vy) mohou trávit většinu svého času dělat, pro lepší nebo horší, nerozumím peripetie tohoto případu. , Ale díky "sociální sítě" a zjednodušení motor, který je populární kultura, příběh Winklevoss dvojčat proti Mark Zuckerberg se nejedná o boj o detailů porušení smlouvy v myslích většiny lidí, je to o bitvě u dva archetypy, a obě strany přišly symbolizovat dvě strany "exekuce" (Zuckerberg) versus "Myšlenky" (Winklevosses) debatu.

Všechny podnikatele za ramen vám řekne, že myšlenky jsou velmi levný, "Uvedení do provozu nápady nejsou milionů dolarů nápady," píše Y Combinator zakladatel Paul Graham "A tady je experiment, můžete se pokusit dokázat, že: prostě se snaží prodat. "

Larry Summers "komentář Winklevosses, že kreténi, protože nosili obleky na zasedání odvolání přímo k mýtu Silicon Valley na spoustu vole mikiny na sobě, a TEVAs pití Mountain Dew v domě v Palo Alto v době, kdy náhodně postavit další miliardy dolarů, . Vsadím se, že to není náhoda, Summers se pomalu pronikají do Silicon Valley, je na desce náměstí a poradce Andreessen Horowitz . Navíc Summers vlastně potkal Marc Andreessen (kdo je na desce Facebook), přes jeho chráněnec, Facebook COO Sheryl Sandberg.

Sorkin je mistrovské "Pokud kluci byli vynálezci Facebook, měli byste si vymyslel Facebook," linka do značné míry shrnuje společný étos průmyslu, který je vidět Friendster nahrazen Myspace nahrazen Facebook a zažil "RIP příznivém období" pouze Více informací

Žádné komentáře:

Okomentovat