neděle 24. července 2011

S novým smysl, Google na trhu Cap uzavírá na 200 miliard dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N3BNoJwFpKM/:

Google akcie se dosáhl nejvyšší hodnoty za posledních šest měsíců, obchodování jak vysoce jak $ 619,50 akce v pátek, čímž vyhledávací gigant jen asi 200 miliardy dolarů tržní kapitalizace. Ve skutečnosti, Google akcií uzavřené na 618,23 dolarů v pátek, takže společnost 199,23 dolarů tržní kapitalizace. V poslední době Google obchoduje nad 600 dolarů byl v prvním březnovém týdnu. Samozřejmě, v té době měla firma jiný CEO (nyní předseda Eric Schmidt), a žádné smysluplné sociální produkty na trhu.

Zatímco Google akcií byl raketový letos v dubnu společnost, v rámci nového režimu Larry Page, hlásil o něco nižší než očekávaný zisk, a společnost je cena akcie klesla na 519 dolarů za akcii.

Jak víme, Page převzal, reorganizaci a třásl se provozu ve firmě. Byl přejmenován na Google core business, hledání skupiny, "znalostní skupiny." A v té době, strana rozhodla, zaměstnanecké bonusy, bude vázána na úspěchu firmy bude brzy zahájena společenský produkt.

Google akcie i nadále klesat dolů do května a června a výrazně poklesl koncem června, když to bylo ukázal, že FTC se připravují velkou antimonopolní vyšetřování Google je "Reklama jádro vyhledávací činnosti." Dne 24. června, v den, kdy Zprávy zlomil, Google hodnoty akcie klesly na šestiměsíční minimum 474,88 dolarů.

Samozřejmě, že dny později Google představil Google + , společnosti nejambicióznější společenský produkt ještě. V týdnu po uvedení Google +, investoři přidal 20000000000 dolarů na trh zemědělské politiky Google. To v kombinaci s obecnou sílu na trhu a zdraví Google jako firma pohonem akcie nahoru do července.

Minulý týden Google vyhodil za očekáváním analytiků , vydělávat rekordních 9,03 miliardy dolarů v prvním čtvrtletí. Page a ukázal, že Google + má více než deset milionů členů (za tři týdny), sdílení a přijímání miliardy položek za den, což bylo působivé milníky pro rodící se sociální sítě. Stránka byla většinou optimisticky na volání s vysvětlením, že nová struktura řízení prosadil se "spolupracuje báječně," a pomoci dokončit Google si klade za cíl učinit "sdílení na webu, jako je sdílení v reálném životě."

A Street reagoval. Následující den poté, co Google vykazovaných zisků, Google je cena akcií vyskočila na 597,62 dolarů z 528,94 dolarů předchozí večer.

Od té doby Google akcií je lezení nahoru. Jak Google + hit 20 milionů uživatelů, analytici jsou nyní optimistické plány pro sociální Google. Vzhledem k tomu, Wall Street Journal minulý týden, Barclays Capital vlastního výzkumníci říkají, že investoři "Vzhledem k pozitivní počáteční tah od uživatelů Věříme, že Google je nyní lépe konkurovat a integrace sociálních podnětů v jejích produktech než dříve, což by mohlo je vyšší relevanci ve vyhledávání do budoucna. "

Jak jsem uvedl výše, existují i ​​další faktory, které přispívají ke zvýšení Google ve hodnoty akcie, včetně Všeobecné zdravotní Google jako firma, stejně jako aktuální sílu trhu. Ale je zajímavé, ta

Žádné komentáře:

Okomentovat