neděle 24. července 2011

Lego oplášťovaný počítače Crunches efektivně pro dobrou věc

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VKWfc64wjjA/:

Pro mnoho lidí je budova s ​​Legos vrací vzpomínky. Pro Mike Schropp , jsou vzpomínky stále ještě staví. Schropp Legos miluje, často včleňovat je do technologie. Pro svůj nejnovější projekt, Schropp postavil 12-jádro zastrčenou do PC na zakázku pro případ, že navržený v asi 2000 black Lego kostek. Hotový výrobek je nejen úžasný hledáte, ale i energeticky úsporné.

Schropp byl zájem vybudovat zařízení, které by mohly přispět některé jeho výpočetní výkon pro Community Grid, což pomáhá při řešení krize dat zdravotní problémy. On původně zamýšlel postavit stroj od nuly, ale myslel přidání čtvrtina počítače do svého domu zdálo příliš.

Místo toho, Schropp vyzval sám pro optimalizaci a urychlení jeho stávající nastavení tím, že kombinuje to nejlepší z jeho strojů do jednoho super pole. On doufal, že stráví více než 2.000 dolarů na díly a postavit stroj, který by mohl proces 100.000 "body" za den na World Community Grid . Vzhledem k tomu, stroj byl určen na lámání chleba po celý den, energetickou účinnost byl zvláštní význam v procesu navrhování.

S pomocí své sbírky cihel Lego, Schropp obrátil tři počítače v jednom. Hotový výrobek obsahuje trojici CPU, chladiče, základní desky, SSD disky, paměti DDR3 a osm fanoušků. Přístroj pracuje pouze na jeden zdroj, který Schropp upravené pro napájení všech tří systémů. Schropp navrhl případ Lego počítat s co nejvíce vzduchu je možné, mezi procesory a základní desky.

Prostřednictvím nové obří krabice, Schropp je "skládací farmy" přispívá na humanitární a lékařský výzkum za použití méně energie než součet tří krabic běží nezávisle na sobě.

Tři v jednom balení spotřebuje cca 670 wattů na lámání chleba o 135.000 míst za den, ve srovnání s pouze jedním z starých Schropp pracovních stanicích počítače, který používal 350 wattů na lámání chleba téměř 10.000 bodů za den. Dokonce tak, napájení je větší než to, co potřebuje systém, v očekávání přidat další úroveň v budoucnosti.

Fotografie přes Mike Schropp je celkem Geekdom


Žádné komentáře:

Okomentovat