neděle 24. července 2011

Wall-E se setká s jeho kanadský DJ výrobce, se změní na opravdový robot toy (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/wall-e-meets-his-canadian-dj-maker-turns-into-a-real-robot-toy/:
Co dostanete, když přes DJ s "kanadské roboticist?" Téměř pravdivý-k-fi Wall-E , to je to, co. V tomto ztvárnění odpadků-bot pryč roztomilé, amatérská robotická nadšenec DJ tření (ano, to je hudba) vyhloubené U příkazu Wall-E hračky a upřela na něj s nějakými servo střev. Hlasem aktivované, semi-autonomní modjob má vestavěnou kamerou, který rozpozná očí pohybu, barev a ploch, přicházející nejbližší jsme viděli na replikaci CG-romantické. Celá AA baterie Powered záležitost běží na EZ-B software ovladače Robot předvádět tím, tření ve videu níže. A na rozdíl od jiných za zábavy , tento malý chlapík ví, jak se dostat dolů bez nutnosti zrychlila videa triky . Je zřejmé, že se Pixar-choval bot se stal neoficiálním ikonu Společenství homebrew robotiky, tak kde je jeho oficiální protějšek? Posloucháte Disney? Do toho.

Pokračovat ve čtení Wall-E se setká s jeho kanadský DJ výrobce, se změní na opravdový robot toy (video)

Wall-E se setká s jeho kanadský DJ výrobce, se změní na opravdový robot toy (video) původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 05:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hack a Day | zdroj DJ tření | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat