neděle 24. července 2011

Chatroulette + Google = hospůdky PlusRoulette

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IdlNwzfkUDQ/:

Součástí nové společnosti Google Sociální platforma Google + zahrnuje skupinu video chat funkce s názvem Google hospůdky, která je ideální pro video chat skupiny a sdílení. Jako můj kolega MG Siegler napsal ve své první recenzi Google +, Google hospůdky pokusy řešit sociální problém, video chat tím, že pro vás snadné dát ostatním vědět, že máte zájem o chatování. Můžete sdílet části obsahu, jako je YouTube klip, a každý v Hangout můžete sledovat společně, když mluví o tom.

Tato funkce slouží k vytvoření skupiny chat (až deset osob), v rámci Kruhy na Google +. Samozřejmě, že to bylo jen otázkou času, kdy někdo chtěl přidat Chatroulette typu náhodné funkce služby video chat. PlusRoulette zahájila jako způsob, jak vytvořit veřejný Google + putyka, že kdokoliv může připojit. Můžete jednoduše vytvořit lokálem, a seznam URL na PlusRoulette. Pokud hledáte pro veřejnost již putyka bude PlusRoulette seznam dostupných hospůdky.

GPHangouts také poskytuje podobnou funkci výpisu všech veřejných Google + hospůdky, ale musíte si vytvořit putyka na Google + samostatně, přidejte adresu URL hangout na GPHangouts. S PlusRoulette, můžete skutečně vytvořit Google + hangout přes rozhraní webu.

Vzhledem k tomu, vaše jméno je připojena k vašemu účtu Google +, sprostý Chatroulette problém je snad vyhnout.

Nechte Náhodné video chatování na hospůdky začít!



Žádné komentáře:

Okomentovat